Min tårta i TV4 Förkväll!

Då har jag precis kollat klart på "Förkväll" i TV4. Det var jättekul att se alla bidragen, men oj (!) så annorlunda min tårta såg ut efter att de förenklat den. Fast ja... det är ju faktiskt innehållet som räknas i slutändan? :} Nu kan man även gå in på Arlas hemsida och rösta på sin favorit. Om man "snitsar" till det riktigt ordentligt med en bra motivering kan man dessutom vinna en tårtspade ("WOW", hehehe). ♥ Mitt bidrag ♥ är den första tårtan till vänster man ser direkt när man kommer in på hemsidan. Jag HOPPAS verkligen att det är den ni röstar på, och ingen annan!

Det finns en video där som man kan kolla på medans Conrad Tyrsén beskriver varje enskild tårta. Såhär sa han om min tårta:

"En tårta med mycket karaktär. Det är just den här oväntade smakkombinationen som gör den här tårtan till en utav våra finalister"

Det var ju roligt att han tyckte att min tårta hade mycket karaktär. Jag älskar verkligen hjortronmoussen i tårtan, mumsmums...

Ut med det gamla...

... och in med det nya!

Är det inte så vackert, som det brukar låta?
Ni kanske har haft problem med att komma in på www.tartpecialisten.se de senaste timmarna?
Det förvånar mig inte. Jag har nämligen haft fullt upp med att fixa med det nya utseendet på bloggen, och föra över de senaste inläggen hit. Bloggen ligger nu istället i "blogg.se" istället för "blogspot.com". Det finns främst två anledningar till varför jag hellre ville ha min hemsida i blogg.se's portal istället.

1. Bättre funktioner och större möjligheter till redigering bloggdesign samt med bilder
2. Större och mer pontetiella läsarmöjligheter


________

Världens gulligaste och snällaste Cornelia har hjälpt mig med designen och skapat allt precis så som jag vill ha den!
Jag är otroligt nöjd och tacksam...! :)
Tack, Cornelia! Du äger!

Som ni kanske har märkt (eller kommer att lägga märke till) finns inte ens hälften av bilderna på mina tårtor och cupcakes här. De finner ni i min "gamla" blogg, på den gamla adressen:
www.tartspecialisten.blogspot.com

Söker ni på "Tårtspecialisten.se" kommer ni automatiskt hit istället, och det är alltså här jag kommer att hålla till hädanefter!
Vi ses!

_______

Ps. Använder du inte "Mozilla Firefox" kan själva bloggen och även placeringen utav flikar se mycket konstigt ut. Jag rekommenderar att du använder Mozilla istället om du vill se den här (och många andra bloggar) till sitt yttersta.

Såhär ser bloggen ut med hjälp utav Mozilla Firefox:


Pakistanska delikatesser, yummie...

Lite pakistanska delikatesser.
Är det något ni skulle våga smaka?
Min favorit är de bruna, runda bollarna ni ser till höger. Gulab Jamun kallas dem, och de är liksom det andra ni ser på bilden friterade sötsaker som sedan doppas i sockerlag, ofta smaksatt med kardemumma och/eller saffran.
Det ÄR riktigt gott, men det räcker med en för det är så sött...!


Det vita kakfatet kommer från f o r m o d e s i g n .

... och dom här har jag gjort själv:
Soan Papdi eller Soan Halwa

Recept ska läggas in, och JA... ni måste testa, det ÄR gott!