Prinsesstårta... en riktig mumsbit!Häromdagen gjorde jag en helt vanlig prinsesstårta. Den var lite tillägnad min man som älskar just detta. Han gillar inte sugarpaste överhuvudtaget (oftast är det ju tvärtom - många utav mina kunder vill absolut inte ha marsipan) och jag måste nog säga att jag förstår honom till viss del.
Jag tycker att sugarpaste är lite för sött för min smak. Men det blir fint på tårtor, och lämpar sig bra för modellering och all slags dekoration. 
Jag älskar verkligen marsipantårtor. Men trots detta så var det ändå väldigt länge sedan som jag gjorde en tårta täckt med en enbart marsipan. Hade först tänkt att använda sugarpaste, men min man insisterade på marsipan... så varför inte? Och jag ångrar mig inte. WOW så gott det var med lite "hederlig" prinsesstårta. Det var så gott att jag nog åt sammanlagt tre portioner så länge som det fanns tårta kvar, haha.
Helt vanlig prinsesstårta är nog egentligen min favorittårta. Det är helt klart underskattat. I alla fall för mig som gör det så sällan.