Yummie yummie, my biscotti!Idag har jag gjort mandelbiscotti, faktiskt andra gången gillt i mitt liv. Senast gjorde jag det i somras. Även fast de var goda så blev de inte uppätna hemma hos oss. Vi är egentligen inte sådär jätte-jätteförtjusta i biscotti's (då föredrar jag att baka något annat gott och saftigt bakverk), så jag gav nästan allt till mamma och pappa istället. Det uppskattade dem, minsann. ;-)

Men nu idag provade jag ett annat recept på mandelbiscotti, och detta var jättegott. De blev söta (förra gången smakade de knappt sött överhuvudtaget), knapriga och goda. Helt perfekta helt enkelt. Hade först tänkt göra saffransbiscotti men jag hade ingen saffran hemma. Som vanligt. Det fick bli mandelbiscottil, helt enkelt.

Vilken smaksättning är eran favorit på biscotti's, något ni kan rekommendera till mig?
Vill du ha en bit...? :-)

1 Rebecca:

skriven

Jag gillar och brukar oftast göra biscotti med hackad choklad, någon halvmörk choklad tycker jag brukar bli bäst, lite sött men inte alltför sliskigt som jag tyckte det blev med vit choklad, såklart beror det ju på mängden också. Tycker det blir himla fint med lite choklad i också :)

Kommentera här: