Trevåningstårta till 1-åring


Första bilden på tårtan, i nattljus och utan blixt.
Färgerna blev riktigt skumma, men jag gillade själva bilden på något sätt.Idag har jag gjort två tårtor. Den andra tårtan kommer jag dock att visa lite senare.
Den här trevåningstårtan (första gången jag gör en trevåningars) gjorde jag egentligen inatt, dels pg a att Ilyas inte skulle störa mig, och dels pg a att värmen dagtid såhär års kan skapa kondens på sugarpasten/marsipanen. Om man har otur, alltså.
Jag har märkt att varje gång jag startar hushållsassistenten (typ för att vispa kaksmetar) går han raka vägen till skåpet där jag förvarar mina tårtredskap. Han öppnar skåpet med våld, och slänger ut allt på golvet med hög hastighet. Hahaha. Det ser ganska roligt ut. Funderar på om han framför en "strejk" emot mitt tårtbakande, eller om han är så entusiastisk och bara vill hjälpa till?

Hur som helst, den här tårtan är till en liten flicka, Hailey, som fyller 1 år idag. Jag fick en bild (se den här precis nedanför) utav beställaren, i detta fallet Hailey's mamma, som jag kunde inspireras utav och ha lite som riktlinje. Egentligen fick jag väldigt mycket fria händer, hon ville dock jättegärna ha den stående texten på tårtan, samt fjärilar och blommor. Hon ville också ha rosa, lila och gula färger i temat.
De ville också ha 10 stycken cupcakes (men jag skickade med 12, för säkerhetsskull) i samma tema med smaker som passar barn. Gjorde kladdkaksmuffins med fluffiga, halv-smälta marshmallows och Ahlgrénsbilar-fluff.Här är min version av tårtan:   1 Linda:

skriven

Vilken snygg tårta och vilka smarriga cupcakes, låter verkligen barnvänligt med kladdkakemuffins och marsmallow-ahlgrensbilar fluff

2 Lisa - Sockerrus:

skriven

Men vilket kul sammanträffande. Jag gjorde oxå min första 3-våningstårta i natt/morse =) Har dock inte hunnit lägga upp bilder än, men imorgon kanske...Jag tycker att din blev supertuff med den stående texten. Vilken effekt det får - Love it! =)

Hela tårtan är snygg för den delen. Bra jobbat Malin! =)

3 baktokig:

skriven

Vilken underbar tårta, du är ju verkligen superb på att dekorera och göra vackra tårtor. =) och dom är cupcakesen lät verkligen inte dumma dom heller, jag tror nästan jag ska prova att göra cupcakes med kladdkaka som bas nästa gång det låter ju toppengott! :Dkram Linnéa -baktokig

4 Karin:

skriven

Otroligt snygg, precis som vanligt... ler

Var har du köpt utstickaren till bokstäverna, snyggt gjorda!Kram Karin

5 Ida:

skriven

Vilken underbar tårta! Jättefin verkligen!

6 Erika - Bakglädje:

skriven

Oj, vilken tårta! Helt fantastisk. Jättesnygg!

7 Annelie:

skriven

Vilken ursnygg tårta, och cupcakesen går heller inte av för hackor!

8 fröken kök:

skriven

vart beställer du din sugerpast helst? eller gör du den själv?

9 Hanna - Bakfnatt:

skriven

Vilken otroligt fin tårta du har gjort! Du är verkligen duktig =)

10 Anonym:

skriven

wowww!!! vilken underbar tårta!Hur kan du vara sååå himla duktig! Blir riktigt inspirerat av att se din blogg.

11 Mandy:

skriven

Kommentaren ovan var från mig :)

12 Malin:

skriven

Gud va cool tårta :)

Kommentera här: