Besöksstatistik

Såhär såg besöksstatistiken ut för igår!

Vanligtvis brukar jag ha cirka 200 st unika besökare varje dag, men ni kan ju se antalet nu (den svarta lilla markerade rutan). Dock är det en sak som jag inte förstår... eller kanske något som jag har missuppfattat? Borde inte besöksantalet denna veckan ha ökat mer då. Jag menar, det antalet + de övriga veckans besökare?Förresten!
Glöm inte att kika in lite senare idag, för då ska jag lägga ut bilder på gårdagens våningstårta med prinsesstema! Den blev supersöt och för en gångs skull blev jag riktigt, riktigt nöjd! :-)

1 Ann-Sofie:

skriven

Det är så trist när bloggare bara bryr sig om besökantal, är det en tävling eller? Spelar det så otroligt stor roll?

Samma sak med dina sponsorer, det är roligare att se vad du gör med allt du får, istället för att höra om hur många sponsorer du har, och att du var den första som fick saker från en viss sponsor bla bla....

2 Tårtspecialisten - svar till Ann-sofie:

skriven

Ja, du kanske har en poäng där.MEN... det som är det roliga är att min blogg aldrig har handlat om vem som har mest besökare, mest sponsorer o sv.Jag har inte ens haft särskilt mycket besökare fram tills för bara några dagar sedan (och det är säkert inte ens permanent!).Du kanske är en sådan typ utav person som får magknip över en sån här grej? Att man som "hobby bloggare" blir glad över att få lite extra besökare vid ett tillfälle, och nämner det i ett inlägg?Det är så typiskt oss svennar och den här värdelösa jantelagen som råder över hela landet. Kan man inte vara glad för andras skull?Hade du läst min blogg och mina inlägg noggrant så hade du nog också lagt märke till oerhört många (!) inlägg där jag använt och promotat saker från mina sponsorer. Finns massor utav saker som jag har visat vad jag har använt dem till. Faktiskt i mitt senaste inlägg där jag berättat om tre produkter från sponsorer som jag använt vid ett och samma tillfälle.Och det där inlägget som du nämnde ovan ("att jag varit den första att bli sponsrad utav någon, bla bla bla"), jag kommer så väl ihåg när jag skrev det. Jag var faktiskt glad över att många andra blivit inspirerade och att även dem också fått chansen att bli sponsrade. Det är ju en skitbra grej!Men vet du vad. Jag har fått lära mig att personer som visar liknande tendenser som du - syftar såklart på din trista kommentar - är (förutom att vara en riktig loser):1. Avundsjuka (på ett eller annat sätt)

2. Jälvigt uttråkadeOm du tycker att min blogg är så trist och negativ så hoppas jag verkligen att det är sista gången du besöker den! :-)

3 Karolina:

skriven

Vad fånigt... det finns alltid folk som stör sig på andra som lyckas. Strunta i såna kommentarer. You go!! =))

4 Fanny, fannyskakburk:

skriven

Gud vad kul! Men du måste ju ha hamnat nån stans eller blivit länkad av något efter som det har stigit så mycket bara över en dag, vet du vad har du gjort??

Kram Fanny

Kommentera här: