MONKI businessHäromdagen, i onsdags, gjorde jag 155 st mini-cupcakes till klädaffären MONKI's premiär (här i Jönköping). Själva butiken skulle öppna först dagen efter. 900 st besökare hade anmält sitt intresse för premiären, shit alltså! Snacka om att folk har längtat efter den klädaffären eller?
Jag levererade cupcakes'en vid fyratiden på eftermiddagen och det var fullt ös med anställda som planerade och förberedde vad som skulle fixas fram tills klockan 18.00, då premiären skulle börja. Jag fick se lite "back-stage" (höhö) eftersom jag följde med till personalrummet där vi skulle lämna cupcakes'en för sval förvaring.

Tyvärr (!) fick jag absolut ingen bra bild på mina cupcakes eftersom jag knappt hann ta någon bild hemifrån. Jag och min väninna fick för oss i sista stund att vi också skulle gå på premiären så att jag skulle kunna knäppa några bilder på mina cupcakes "in action". Men när vi kom dit var det fullproppat med folk både utanför och innanför. Vi stod och köade i kanske tio minuter innan vi tröttnade, haha.
Vi såg folk därinne äta utav mina cupcakes och det fanns inte många kvar. (Vilket ändå var ett gott tecken?) Så vi tänkte att det är inte lönt att köa så vi sket faktiskt i det. Några cupcakes skulle högst troligtvis inte finnas kvar så vi gick hem igen.

Nu väntar jag dock spänt på att butiksägaren ska skicka lite bider till mig som hon lovat. Det ser jag fram emot så att jag kan visa er dem sen! Bra va? :-)


I såna här små supersöta bägare bakades mini-cupcakes'en, med en diameter om 2 cm!

1 Cossy:

skriven

åh vad många! hoppas hon skickar en bild sen så att vi får se hur dom såg ut :)

2 Matilda:

skriven

fin blogg :D

3 amanda:

skriven

vilken otroligt fin blogg du har! Älskar din header :)

4 J E S I:

skriven

men gud vilket kul jobb :D

5 Linda- Cupcakesfluffan:

skriven

Blir kul att få se bilder på dom sedan

6 Live, Love, Laugh:

skriven

Otroligt underbar blogg du har! :D

7 Simone:

skriven

Hej,jag har en tävling på min sida,så vill bara informera att du kan vinna ett servettställ och 6st kaffemuggar av märket home sweet.eller varför inte ge bort de.underbart va,hoppas du kommer in i min blogg och tävlar.

8 Sandra:

skriven

Vilka fina tårtor du har gjort. Är det svårt?

9 Anna:

skriven

Underbart trevlig inspirerande blogg!

10 Sanna:

skriven

Hej !

Om du fick välja att vinna ett helt valfritt plagg ifrån Mahingo.com , vad skulle du välja då ?Tala gärna om det för mig så kan du få vad du önskar:

http://moonzanna.se/2010/october/tavla-om-en-onskevist-ifran-mahingocom.html#comment

11 Tårtspecialisten - svar till Cossy:

skriven

Det hoppas jag med! Väntar spänt! :-)12 Tårtspecialisten - svar till matilda:

skriven

Tack söta du! :-)

13 Tårtspecialisten - svar till amanda:

skriven

Tack, fast det är inte jag som har gjort den! Men jag älskar den också! ^_^

14 Tårtspecialisten - svar till Sandra:

skriven

Hmm, om det är svårt? Lite kanske.

Fast det är nog snarare en "vanesak". Det finns så mycket tips, trix och liknande som man måste känna till eller lära sig med tiden. Det är ett riktigt jobb att göra tårtor, men det är jätte-jättekuuul! :-)

15 Tårtspecialisten - svar till Anna:

skriven

Tack så hemskt mycket! :-) Blir glad!

16 rebecka:

skriven

Hej! :) Jag halkade in på din blogg, och kommer garanterat fortsätta följa den :) Men nu undrar jag, är detta ketchup-behållare från McDonalds? Det ser ut så, skulle vara en rolig idé!

17 Tårtspecialisten - svar tilll rebecka:

skriven

Hej!

Kul at du gillar min blogg! :-)Ja, det är väl på ett "ungefär" såna ketcup-behållare från Donkan. De kallas även för medicinbägare (tror jag) och kan köpoas från en del grossister. McDonald's och andra snabbmatskedjor brukar inte vilja lämna ifrån sig sina ketcup-behållare så jag köpte egna! ;-) Haha!

18 Denice Greve:

skriven

vart kan man köpa såna? :)

Kommentera här: