Bebisen är här!Hej, kära läsare! Hoppas att ni mår bra!

Här hemma har vi i alla fall en nykläckt liten familjemedlem som mår jättebra, riktigt pigg och nöjd! Som många utav er ju redan vet så förväntades vi få en pojke, vilket det ju också blev.
Våran lilla Hamza föddes i förrgår, den 27/4, cirka klockan 07.50. Hans födsel blev väl minst sagt ganska unik, för vi hann aldrig in till sjukhuset.
Förlossningsvärkarna kom väldigt plötsligt och lillen föddes i hissen i våran trappuppgång. Två-tre stycken kvinnor som arbetar på nedersta våningen i trapphuset kom till undsättning och assisterade oss under hela förloppet. De var helt utan erfarenhet, men verkligen fantastiska på att improvisera...! ;-)

Allting gick egentligen jättebra (om man nu får säga så, hehe...) och hela förloppet gick på cirka fem minuter. Därefter fick vi vänta på ambulansen i cirka 5-10 minuter, så jag är väldigt glad och tacksam att lilla bebisen var i fin form när han föddes! Tack vare att jag åt dadlar när jag började få mina värkar blev dem jättemilda, och detta gjorde antagligen också att förlossningen gick sådär snabbt. Mina värkar började cirka kl 05.00 på morgonen, och de var väldigt milda fram tills det att han föddes.

Jag kommer förstås att fortsätta uppdatera i bloggen med en massa sötsaker, jag har t om en hel del material liggandes i datorn som jag inte fått insatt ännu.
Men ni som är sugna på sötsaker kommer definitivt att få erat sötbegär stillat!

Stor kram till er!