Kardemummabullar



Igår gjorde jag lite kardemummabullar för att kunna läggai frysen. Det är så smidigt att ta fram dem när man får gäster, bara att lägga i micron några sekunder så är de som färska! Det jag alltid brukar göra när jag skall frysa in mina bakverk är att lägga dem nästan direkt i frysen efter att de är färdiggräddade. Det gör att de verkligen smakar färskt när man sedan tar ut dem, superbra!

Jag gjorde bullar med smak utav kardemummakärnor som jag krossat i en mortel. Använder man färdigmald kardemumma smakar det nästan ingenting, därför använder jag aldrig det. Sedan gjorde jag också bullar med smak utav vanilj- och kokos, som också är en stor favorit hemma hos oss! Det blev cirka 90-100 stycken bullar, både snurrade bullar och den "vanliga" varianten.

Vilken smak på bullar gillar ni bäst?

Finns det någon ovanligare variant som ni tycker om?





1 Sussi:

skriven

Hejsan



Kanelbullar, men även kardemumma är goda.

Man har prövat massor med varianter men den jag inte prövar att göra igen var med choklad. Inte alls gott.



Ha en bra dag

Krammiz

Sussi

2 Marina:

skriven

Dom ser helt perfekta ut!

/Marina

3 Linda - Cupcakefluffan:

skriven

Så gott med kardemummabullar, fast kokos i fyllningen låter himla gott det också

4 Sana:

skriven

min favorit är att fylla min bullar med vaniljkräm, äppel-cinamon eller vaniljkräm med blåbär!! så bli det härligt ;d

5 Emelie:

skriven

Hederliga kanelbullar slår aldrig fel, men jag är lika mycket sucker för både vanilj & blåbärsbullar :)

6 fm:

skriven

hejsan



menar du att man ska frysa ner bullarna när de fortfarande är varma? :D

7 Emelie:

skriven

Kardemummabullar är supergott annars är min favorit bullar med mandelmassa som är smaksatt med päron. Måste göras snart igen känner jag... Mums!

Kommentera här: