Provsmakning inför bröllop

Här kommer alltså lite uppdatering från dagens provsmakning!
Ett jättetrevligt ungt par - blivande man och fru - kom på besök hemma hos mig (och Hamza, som också befann sig hemmaplan för tillfället) för att provsmaka två olika kombinationer utav cupcakes.
Alternativ ett bestod utav kladdkakemuffins med chokladmousse, toppad med gräddsmörkräm. Alternativ två bestod också utav kladdkakemuffins, men med hallongrädde (en syrlig variant) och vitchoklad-frosting. Tillsammans bestämde de blivande makorna (med min rådgivning, förstås) att de ville ha kladdkakemuffins med hallongrädde och marängsmörkräm.
Dekorationen till cupcakes'en kommer att bestå utav ett litet "skogstema", med guldsprayade blommor, duvor och gröna blad. Inte riktigt som cupcakes'en på bilderna nedan. Cupcakes'en som jag gjorde, dagen till ära, bestod utav lite olika slags dekoration som ett förslag till brudparet.
Bilder på några utav muffinsen i mängden...

Mysigt med te

Idag när jag var iväg och handlade hittade jag två jättesöta förpackningar med te i mataffären. Jag kunde inte motstå att köpa dem, bara för att de var så söta. Billiga var dem också, bara tio kronor per förpackning. Är ni också sådana, att ni ibland köper saker bara för att det är gulligt...?
Idag har det varit en riktigt stressig dag, jag vaknade tidigt och blev tvungen att springa en massa ärenden med min man. Vi återvände hem strax efter lunch-tid och då satte jag igång med att baka dagens cupcakes till provsmakningen (det är nämligen ett par som varit här på provsmakning idag, inför deras kommande bröllop i oktober). Jag har verkligen haft supermycket att göra idag, så nu ska jag (trots att klockan är så pass mycket i skrivandes stund...) gå och göra mig en kopp varmt te, och bara ta det lugnt innan läggdags!
Jag tror att jag provsmakar den rosa förpackningen först!

En väldigt bra anledning...


...till varför min blogg ibland går på sparlåga och varför det ibland uppdateras lite sällan är - bl a - detta!
Våran "lilla" nykomling - som visserligen snart är fyra månader gammal - tar upp mer tid än vad man tror, trots att han är så snäll och lugn! Ilyas-ponken blir ju inte heller yngre (och/eller lugnare...) med tiden så det är alltid full rulle här hemma!
Tiden bara rinner iväg och allt går så otroligt fort. Det gäller verkligen att ta vara på denna tiden tillsammans, medans barnen är små. Innan man vet ordet utav så är de ju nämligen inga bebisar längre.
Jag har sagt till mig själv flera gånger att jag måste skärpa mig och börja blogga lite mer. Dels är det ju för min egen skull (för att jag älskar att baka - och blogga...) men också dels för er - mina läsare! Det är ju trots allt tack vare er som bloggen fortsätter att leva!
TACK!
Psst!
På schemat denna veckan står en provsmakning utav cupcakes (inför ett kommande bröllop i oktober), och en Teletubbiestårta inför helgen! Kika snart in igen för mer information och bilder!