Mysigt med te

Idag när jag var iväg och handlade hittade jag två jättesöta förpackningar med te i mataffären. Jag kunde inte motstå att köpa dem, bara för att de var så söta. Billiga var dem också, bara tio kronor per förpackning. Är ni också sådana, att ni ibland köper saker bara för att det är gulligt...?
Idag har det varit en riktigt stressig dag, jag vaknade tidigt och blev tvungen att springa en massa ärenden med min man. Vi återvände hem strax efter lunch-tid och då satte jag igång med att baka dagens cupcakes till provsmakningen (det är nämligen ett par som varit här på provsmakning idag, inför deras kommande bröllop i oktober). Jag har verkligen haft supermycket att göra idag, så nu ska jag (trots att klockan är så pass mycket i skrivandes stund...) gå och göra mig en kopp varmt te, och bara ta det lugnt innan läggdags!
Jag tror att jag provsmakar den rosa förpackningen först!

1 Anonym:

skriven

Ser jättefina ut!

2 Maya Claësson:

skriven

Haha, då är du precis som mig. Jag hittade de och var tvungen också att köpa de för att de var söta.... Det är tur att de smakade bra!

3 Maya Claësson:

skriven

Hehe, när jag hittade de så köpte jag de också för att de var så söta =)

4 Tårtspecialisten - svar till karinolofsson.se:

skriven

Ja, visst är dem jättefina? Utav provsmakningen att döma var de också jättegoda... kan ju inte bli mycket bättre än så :-)/Malin

5 Tårtspecialisten - svar till karinolofsson.se:

skriven

Ja, visst är dem jättefina? Utav provsmakningen att döma var de också jättegoda... kan ju inte bli mycket bättre än så :-)/Malin

6 Tårtspecialisten - svar till maya claësson:

skriven

Det är ju tur att man har någon ute i världen som har samma tendenser som en själv...! ;-)/Malin

7 Lilla familjen:

skriven

Gamla söder är så gott ! (:

Kommentera här: