Balkongen är fixad och klarFör ungefär en månad sedan fick jag världens bästa erbjudande från Sommarboden.se [länk]. De erbjöd sig nämligen att skicka hem en soffgrupp som skulle lämpa sig till våran balkong.
Soffgruppen som jag valde - och som jag trodde skulle passa perfekt hos oss med våra mått - var "Ariel soffgrupp grå", en grupp i konstrotting som tål all slags väder och vind! Det är helt fantastiskt! Här på balkongen finns det nu plats för minst 4-6 personer att sitta bekvämt och jättemysigt.
Det jag gillar extra mycket med den är att själva möblerna är grå, och också själva dynorna. Vanligtvis brukar dem vara i en annan färg, t ex beige. Inte så rolig färg om det skulle råka bli smutsigt.

Denna sommaren har jag haft som projekt att verkligen göra iordning våran balkong, gärna till något riktigt "exotiskt" som samtidigt känns lite som en oas. Jag vill känna att det skall vara riktigt, riktigt mysigt!
Redan förra sommaren hade jag kommit igång lite med detta, men då hade jag inte alls samma känsla för det som nu.

Denna gången har det känts mycket viktigt att det verkligen blir ordentligt gjort!
Mitt mål har varit några utemöbler som känns lyxiga, och den soffgrupp som jag fått hemskickad känns ju utomordentligt lyxig. Det bästa utav allt med denna är att de på Sommarboden.se nu också har denna soffgrupp till kampanjpris. Gå in på deras hemsida och kolla in sortimentet.
Jag har sett liknande (eller t om exakt samma soffgrupp) till mycket högre priser hos andra leverantörer och tillverkare, så är det någon därute som önskar köpa en soffgrupp till balkong/uteplats så rekommenderar jag verkligen att köpa dem från Sommarboden.se, utan tvekan!

Berätta gärna vad ni tycker om balkongen och de nya utemöblerna!


 
Till vänster: Ute på balkongen har vi en värmefilt - bra för sena nätter som tenderar att bli lite kalla (som nu, innan sommaren verkligen dragit igång...!). Till höger: En fin sidekudde i tvåsits-soffan, och en "buxomboll" i vas står på bordet.

 
Till vänster: En bild utav en temporär uteväxt som egentligen skall vara inomhus (vi håller på att skaffa en palm, väntar på en variant som jag kommer få hem nästa vecka). Till höger: Jag gillar verkligen (!) hur spegelblankt borde är, här kan man ta många fina bilder med spegeleffekt!


Tvåsitssoffan där man får plats tre om man tränger ihop sig lite...

Vinnaren utav kalasprodukter!


Nu har jag äntligen dragit en vinnare utav presentkortet á 250:- från Kalaslagret.se [länk].Vinnaren (som blivit utsedd genom en slumpgeneratior) blev nummer 14.
Ett stort grattis till:

Åsa Westblom


Skicka ett mail till mig (tartspecialisten@live.se) med dina uppgifter så vidarebefodrar jag dem till Kalaslagret.se.

Modellerad brudHär ser ni en modellerad brud som jag gjorde förra helgen. Den är till en bröllopstårta imorgon - dock är det inte jag som står för bröllopstårtan denna gången. Tårtdekorationen är gjord efter hur bruden skall se ut "på riktigt" vid bröllopsceremonin. Självklart har jag gjort en brudgum också, men honom får ni se lite senare.

Det är alltid roligast att modellera själva bruden. Det är ju bruden som brukar få all uppmärksamhet (nästan, i alla fall...) när man gifter sig, tack vare kläder, hår, acessoares, make-up o sv. Just de detaljerna är lite extra roliga att göra när man modellerar också!
Karlarna är inte alls lika roliga på den fronten, men de har ju inte heller lika mycket detaljer att förundras över... tyvärr!

Det ska bli roligt att få se bilder sedan på själva tårtan (och min caketopper) efter bröllopets slut!