Balkongen är fixad och klarFör ungefär en månad sedan fick jag världens bästa erbjudande från Sommarboden.se [länk]. De erbjöd sig nämligen att skicka hem en soffgrupp som skulle lämpa sig till våran balkong.
Soffgruppen som jag valde - och som jag trodde skulle passa perfekt hos oss med våra mått - var "Ariel soffgrupp grå", en grupp i konstrotting som tål all slags väder och vind! Det är helt fantastiskt! Här på balkongen finns det nu plats för minst 4-6 personer att sitta bekvämt och jättemysigt.
Det jag gillar extra mycket med den är att själva möblerna är grå, och också själva dynorna. Vanligtvis brukar dem vara i en annan färg, t ex beige. Inte så rolig färg om det skulle råka bli smutsigt.

Denna sommaren har jag haft som projekt att verkligen göra iordning våran balkong, gärna till något riktigt "exotiskt" som samtidigt känns lite som en oas. Jag vill känna att det skall vara riktigt, riktigt mysigt!
Redan förra sommaren hade jag kommit igång lite med detta, men då hade jag inte alls samma känsla för det som nu.

Denna gången har det känts mycket viktigt att det verkligen blir ordentligt gjort!
Mitt mål har varit några utemöbler som känns lyxiga, och den soffgrupp som jag fått hemskickad känns ju utomordentligt lyxig. Det bästa utav allt med denna är att de på Sommarboden.se nu också har denna soffgrupp till kampanjpris. Gå in på deras hemsida och kolla in sortimentet.
Jag har sett liknande (eller t om exakt samma soffgrupp) till mycket högre priser hos andra leverantörer och tillverkare, så är det någon därute som önskar köpa en soffgrupp till balkong/uteplats så rekommenderar jag verkligen att köpa dem från Sommarboden.se, utan tvekan!

Berätta gärna vad ni tycker om balkongen och de nya utemöblerna!


 
Till vänster: Ute på balkongen har vi en värmefilt - bra för sena nätter som tenderar att bli lite kalla (som nu, innan sommaren verkligen dragit igång...!). Till höger: En fin sidekudde i tvåsits-soffan, och en "buxomboll" i vas står på bordet.

 
Till vänster: En bild utav en temporär uteväxt som egentligen skall vara inomhus (vi håller på att skaffa en palm, väntar på en variant som jag kommer få hem nästa vecka). Till höger: Jag gillar verkligen (!) hur spegelblankt borde är, här kan man ta många fina bilder med spegeleffekt!


Tvåsitssoffan där man får plats tre om man tränger ihop sig lite...

1 Nellie:

skriven

Woow, vad FINT! Vad fina möblerna är. Där hade man lätt suttit och druckit något varmt om kvällarna... gärna med en el två av dina berömda Cupcakes också :)

2 REBECCA -> MinaGuldkorn:

skriven

Tok härlig balkong...önskar att man själv hade lite mer utrymme på balkongen. Liten och fruktansvärt tråkig. Men men. Får leva med det, drömma lite om hus i stället... Tjusigt på balkongen har du iaf, gillade möblarna mycket

3 Hannah:

skriven

GRYMT FIN BALKONG... fy fan vad duktig du är, och ja, möblerna är grymt fina dom med!!

4 Linas blogg - Mat & Foto:

skriven

Wow så vackert de blev, hade bytt balkong med dig alla dagar i veckan ;)

5 Kardemumma Gumman:

skriven

men guud va GRYMT! Blev hur snyggt som helst! Vår balkong ekar tom och vi söker snygg utesoffa i konstrotting med! Där fick man lite inspiration!

6 Petra:

skriven

Coolt, det ser ut som en jungel! =)

Såå snygga möbler, önskar jag kunde unna mig såna nu efter att ha sett din snygga förvandling =)

7 Tina:

skriven

Vill ha....!!!!

8 Anna:

skriven

Du har gjort det jättefint, vilken lycka med en så tjusig balkong!M V H

Anna

9 Emma H.:

skriven

Åh så svartsjuk jag är :O

har själv ingen balkong eftersom min lägenhet ligger på en vindsvåning men attans så snyggt <3

10 Anette:

skriven

Åh så fint och mysigt!

11 Josefin:

skriven

Grymt AVIS på en sån fantastisk balkong..............!!

12 Jen:

skriven

ÅÅh va fint ni har det! Önskar att vi också hade balkong!

13 Nyfiken :):

skriven

vem Vann Tävlingen från Kalaslagret.se förrästen???

Kommentera här: