Modellerad brudHär ser ni en modellerad brud som jag gjorde förra helgen. Den är till en bröllopstårta imorgon - dock är det inte jag som står för bröllopstårtan denna gången. Tårtdekorationen är gjord efter hur bruden skall se ut "på riktigt" vid bröllopsceremonin. Självklart har jag gjort en brudgum också, men honom får ni se lite senare.

Det är alltid roligast att modellera själva bruden. Det är ju bruden som brukar få all uppmärksamhet (nästan, i alla fall...) när man gifter sig, tack vare kläder, hår, acessoares, make-up o sv. Just de detaljerna är lite extra roliga att göra när man modellerar också!
Karlarna är inte alls lika roliga på den fronten, men de har ju inte heller lika mycket detaljer att förundras över... tyvärr!

Det ska bli roligt att få se bilder sedan på själva tårtan (och min caketopper) efter bröllopets slut!

1 Linas blogg - Mat & Foto:

skriven

Oj va duktig du är, den här skulle jag vilja ha på min bröllopstårta i framtiden (ja... och en brudgum såklart ;))/Lina2 Anonym:

skriven

Ååh vilken fin!

3 Sockerfrun:

skriven

Jätte söt :)

4 Emma - Husmor Emma:

skriven

Vilken söt brud :)

5 Anonym:

skriven

HAHAHAHA brösten på den! Helt amazing!

6 Rita:

skriven

Eftersom jag sett dessa i verkligheten kan jag meddela att både brud och brudgum var helt enastående vackra högst upp på tårtan! De var verkligen pricken över i:et! (Ja, det riktiga brudparet också, förstås) Du är bara bäst!

Du har verkligen lyckats skapa en av bild av de två :)

Kram

Kommentera här: