Vinnaren utav kakformarna...

... är Helene med den kreativa bloggen "Helens pyssel och papp"! :-)
Jättestort grattis till dig!
Maila mig (tartspecialisten@live.se) med dina kontaktuppgifter och önskemål så för jag det vidare till Formina.se.
Det låter verkligen som om du kommer att få stor användning för dina kakformar.
Grattis, återigen! :-D
Tävlingen sponsrad utav:

Tävling! Vinn silikonformen "Alphabet Blocks"

Nu kör jag igång en rolig liten tävling i samarbete med B's Skafferi <länk>. Vinsten i denna tävling är en helt fantastisk silikonform i form utav bokstavskuber. Detta är ett utomordentligt redskap för dig som också har fastnat för att dekorera egna tårtor! Silikonformen kostar 459:- och jag kan säga att den är verkligen LÄTTANVÄND och användbar. Jag har nämligen en likadan hemma - och jag älskar den... ;-)
Silikonformen kan ju förstås användas till mycket annat också. Bl a så kan man använda den till att gjuta choklad, eller varför inte använda den med ljusvax eller göra egen tvål? :-)
Den enskilda kubens mått är cirka 1 x 1 cm stor.
Alla kan vara med och tävla, även du som inte har en egen blogg!
För dig som har en egen blogg:
Skriv ett inlägg på din hemsida med valfri text + bild och berätta om tävlingen, glöm inte att länka till Tårtspecialisten.se (eller direkt till tävlingsinlägget). Berätta att vinsten kommer från B's Skafferi.se. Skriv en kommentar i detta inlägg och berätta att du är med och tävlar. Glöm inte att länka direkt till din blogg så att jag ser att du verkligen är med!
För dig som inte har en egen blogg:
Skriv ett mail och berätta om tävlingen, glöm inte att länka både till Tårtspecialisten.se (eller direkt till tävlingsinlägget) och berätta också att vinsten kommer från B's Skafferi.se. Skicka mailet till minst tre personer, och skicka även en kopia till mig (tartspecialisten@live.se) så att jag ser att du verkligen är med. Skriv sedan en kommentar i detta inlägg och berätta att du har mailat mig, och att du är med och tävlar.
Sista tävlingsdagen är fram till klockan 00.00 den 9:e december! Vinnaren utses med hjälp utav en slumpgenerator och presenteras dagen därpå.

Bakat med kärlek...

(Detta skulle ju nästan kunna låta som ett sponsrat inlägg från Pågen, men icke... ;-) )
Jag tycker att dekorerade kakor är jättefina, och det mest fantastiska är ju oändligheterna när det kommer till själva dekoreringen. Se t ex på den här supersöta kärlekskakan jag gjorde för några veckor sedan. Det är en helt vanlig "Vanilla sugar cookie", penslad med hallonsås och dekorerad med sugarpaste -som dessutom var smaksatt med hallon - riktigt gott om man inte gillar "vanlig" sugarpaste! Smaksatt sugarpaste finns i flera olika smaker, bl a hallon, banan och apelsin. Och jag kan lova att det är riktigt, riktigt gott! ;-) Smaksatt sugarpaste finns att köpa hos B's Skafferi <länk>
Missa inte att jag just nu har en tävling där jag i samarbete med Formina.se lottar ut 12 stycken valfria kakformar till en lycklig vinnare.
Vem skulle du vilja ge en kärlekskaka till?