Espressomaskin på väg hem till mig

Jag har en nyhet att förmedla, som jag verkligen är jätteglad och förväntansfull över!
Jag meddelade ju er läsare om en tävling för några veckor sedan, som gick ut på att bidra med ett recept så kunde man vara med och tävla om sammanlagt 7 stycken espressomaskiner. Jag var dock inte med i tävlingen privat, utan jag valde att vara med i själva "bloggtävlingen" (där endast utvalda bloggare fick vara med).
Denna bloggtävlingen gick ut på att jag skulle tipsa mina läsare om tävlingen, och för att dem skulle kunna vara med och tävla skulle de ange att "Tårtspecialisten" (eller liknande) har tipsat dem. Förutom att tipsa här i bloggen, har jag också tipsat många utav de bakbloggar som jag själv följer.
Den bloggaren som tipsat flest deltagare skulle automatiskt t också vinna en espressomaskin. Och det visade sig vara jag! :-D
Detta var verkligen en rolig och glad nyhet! En helautomatisk espressomaskin från Nespresso. Lattissima+ heter den, och kostar 3299:- i Nespressos egen webshop. Yahoo! Det tackar man ju inte nej till!:-) Dessjutom kommer jag också att få en "Discovery box" som innehåller alla de olika kaffesmakerna från Nespresso. Jag fick välja mellan färgerna vit och röd, och då valde jag en vit variant. Helst hade jag nog velat ha en svart (det fanns dock ingen helsvart...), eller en silverfärgad. Men det spelar inte så stor roll!, egentligen. Jag är verkligen glad över att jag faktiskt vann. Jag lovar att ta bilder på espressomaskinen när den kommer (troligtvis nästa vecka), och möjligen recensera den om ni är intresserade...? :-)