Espressomaskin på väg hem till mig

Jag har en nyhet att förmedla, som jag verkligen är jätteglad och förväntansfull över!
Jag meddelade ju er läsare om en tävling för några veckor sedan, som gick ut på att bidra med ett recept så kunde man vara med och tävla om sammanlagt 7 stycken espressomaskiner. Jag var dock inte med i tävlingen privat, utan jag valde att vara med i själva "bloggtävlingen" (där endast utvalda bloggare fick vara med).
Denna bloggtävlingen gick ut på att jag skulle tipsa mina läsare om tävlingen, och för att dem skulle kunna vara med och tävla skulle de ange att "Tårtspecialisten" (eller liknande) har tipsat dem. Förutom att tipsa här i bloggen, har jag också tipsat många utav de bakbloggar som jag själv följer.
Den bloggaren som tipsat flest deltagare skulle automatiskt t också vinna en espressomaskin. Och det visade sig vara jag! :-D
Detta var verkligen en rolig och glad nyhet! En helautomatisk espressomaskin från Nespresso. Lattissima+ heter den, och kostar 3299:- i Nespressos egen webshop. Yahoo! Det tackar man ju inte nej till!:-) Dessjutom kommer jag också att få en "Discovery box" som innehåller alla de olika kaffesmakerna från Nespresso. Jag fick välja mellan färgerna vit och röd, och då valde jag en vit variant. Helst hade jag nog velat ha en svart (det fanns dock ingen helsvart...), eller en silverfärgad. Men det spelar inte så stor roll!, egentligen. Jag är verkligen glad över att jag faktiskt vann. Jag lovar att ta bilder på espressomaskinen när den kommer (troligtvis nästa vecka), och möjligen recensera den om ni är intresserade...? :-)
1 Simone:

skriven

grattis.jättefin i vit.

2 Tårtspecialisten - svar till simone:

skriven

Tack så jättemycket! :-)Ha en trevlig kväll,

Kram!

3 Anonym:

skriven

Grattis, va kul! :)Roligt med det du skrev på min blogg! Då kanske jag vet vem din man är.

4 Marie S:

skriven

Ja, du får gärna recensera din maskin! Är intresserad av att köpa en espressomaskin nämlligen. =)

5 matilda:

skriven

oooh vad gott det ser ut!!:D

6 Tårtspecialisten - svar till marie s:

skriven

Det skall jag se till att göra när den kommer! :-)Kram!

7 Tårtspecialisten - svar till matilda:

skriven

Ja... just den kaffedrinken på bilden ser ju väldigt smarrig ut! :-)Kram!

8 sandra:

skriven

Haha, gud vad fult gjort mot oss läsare. tur att man inte va med och tävla.

9 Tårtspecialisten - svar till sandra:

skriven

Vad tråkigt att du har så ont i magen för detta!

Men tyvärr finns det ju alltid sådana som Du. Jantelagen är ju - som vi vet - en välbekantad "lagordning" här i vårat avlånga land.Det fanns sju (!) vinster i tävlingen för bloggläsare. Jag var inte ens med i den tävlingen - och fick INTE delta där heller!

Jag som bloggare var med i bloggtävlingen (med ENDAST ett fåtal inbjudna bloggare, som fått en VIP-inbjudan via mail) fick inte delta i den "vanliga" tävlingen med sju priser/espressomaskiner.Så du tror att jag har lurat mina läsare? Nähe, du. Det var inte ens i samma tävling.

Läs rätt. Eller gå och gräm dig över att du inte var med i en tävling med så fina priser...10 Vicki:

skriven

Bra skrivet Malin ..!

Låt inte folk trycka ner dig bara för att dom är avundsjuka. Det finns alltid rötägg som inte tål att andra gör bra ifrån sig ! tänk på det !

11 Amina:

skriven

Den där Sandra måste ju ha miss uppfattat nåt...för du va väl inte med i den tävlingen eller ? Fanns de inte en annan tävling för bloggarna?12 sandra:

skriven

Men har jag sagt att du var med i samma tävling som läsarna? xDNej! Men tycker det är fult gjort att "locka" oss att vara med i en tävling bara för att du själv ska vinna en egen maskin, vilket är betydligt lättare att vinna med tanke på, som du själv skrev, bara var ett FÅTAL som fick vara med i den tävling du var med i.

13 Tina N:

skriven

Grattis! :)Jag har en liknande. Samma märke. De är jättebra och det är bra att man kan välja smak och styrka själv. Affär finns i Sthlm på Kungsgatan, om du är på besök. Annars måste man beställa via nätet.

14 Elin <3:

skriven

Strunta i fåniga kommentarer från folk som är AVUNDSJUKA!!! Du har ju uppenbarligen gjort de du skulle i den blogg tävligen du var med i. Det finns fårskallar som inte tål att nån vunnit nåt.. Har varit med om liknande.. Du vet ju bäst själv hur de gick till så bara strunta i onödiga kommentarer o annat fullständigt dravel o dynga! Gillar din blogg mycket btw :) <3Elin J

15 Kaffebilen:

skriven

Snygg kaffemaskin!

Kommentera här: