Teletubbies tårta

För ungefär en månad sedan (eller var det två...? ;)) gjorde jag en Teletubbiestårta till en liten pojk som firade sitt 1-årskalas. Roligare än så kan det väl knappast bli? :-)
Ilyas, som också gillar Teletubbies (fast just nu är han dock mer inne på "Rorri") blev helt till sig när han råkade se en Teletubbiestårta stå i kylskåpet. Han verkade lite bekymrad när jag förklarade för honom att tårtan var till någon annan... haha! Stackars liten! :) Det var (som alltid under sommaren...) hög luftfuktighet den dagen jag gjorde  tårtan så jag tyckte att den svettades lite när jag skulle fotografera den. Jag tycker det är så tråkigt när tårtan ser så blank ut, absolut inte snyggt. :-(
Tyvärr är det jättesvårt att motverka denna trista effekten, det finns inte så mycket att göra åt situationen. Det är bara att härda ut sommaren och ha tårtan i kylskåpet så mycket det bara går, innan den skall serveras.
Edion, födelsedagsbarnet, hade dock älskat denna tårtan och jag fick ett jättefint mail utav Edions mamma:
"Du är en ängel!!! Tårtan var helt perfekt!! Lika god som fin! Kunde inte bli annat än succe. :) Det vikitgaste av allt, Edion ÄLSKADE tårtan! Har nog aldrig sett ett barn vara så glad över sin tårta, helt obeskrivligt!"
Jag fick helt fria händer med denna tårtan, bortsett från att texten skulle finnas med... och Teletubbies-temat, förstås!
Tårtbrickan i guld kommer från Siluett Of Sweden <länk>
1 Linda - Cupcakefluffan:

skriven

Så söt tårta, mina barn älskar Teletubbies

2 Tant Otto:

skriven

Åh Malin Malin dina tårtor är fina som konstverk.Kraaaam

3 Amy's piece of cake:

skriven

Vilken fin tårta, jag är mäkta imponerad av dina modelleringskunskaper!

4 Åsa-muffins och annat mums:

skriven

Förstår att tårtan gjorde succé! Du är verkligen superduktig..blir imponerad o inspirerad av dig via din blogg hela tiden.

5 Natalia:

skriven

Wow, vilken härlig tårta!

6 Tårtspecialisten - svar till allesammans:

skriven

Åh, vilka fina kommentarer ni ger mig! Jag blir alltid lika glad utav era komplimanger! ETT STORT TACK! <3Kram!

Malin, Tårtspecialisten

Kommentera här: