Bratz tårta


Hej kära läsare!

Hoppas att ni inte har glömt bort mig trots all den jättedåliga uppdateringen? Jag har verkligen haft mycket att göra senaste veckan. Och till råga på det har jag varit lite extra lat, och tagit mig tiden att träffa både familjen och vännerna lite extra. Sådant behöver man ibland. Det gör ju också att man får lite extra energi. Nu har jag verkligen mycket bloggande att ta igen, och flera inlägg. Ni som väntat på beskrivning utav cupcakesrosorna, håll ut - det kommer! Jag hoppas att ni allesammans har haft en skön helg! :-)

Här kommer bilder från en utav helgens tårtor, en tårta med "Bratz"-tema där beställaren gärna ville ha med en Bratzdocka på själva tårtan. Detta är en tårta för 10 personer, och den fullt ätbara dockan var i princip lika stor som en riktig Bratzdocka. Jag hoppas att flickorna blev nöjda med den, och förhoppningsvis fann någon (...) likhet med denna och sina egna, "riktiga" dockor.
Vissa saker med sockerfiguren hade förstås kunnat bli bättre. Man är ju alltid så fruktansvärt självkritisk! Hade jag bara haft min lilla, älskade pensel (som ju sedan flera månader är spårlöst försvunnen - har ju tidigare berättat att det troligtvis är ungarna som har tagit den, och gömt den...) hade nog sminket - förstås ätbar färg - på dockan blivit mycket snyggare. Det var dock i minsta och pilligaste laget att lägga en sådan här typ utav makeup. :-D Denna gången målade jag med en tandpetare. Hur smidigt är det liksom?
I övrigt fick dekorationen på tårtan bli lite mer enkel, figuren tog nästan två timmar att tillverka. Det kan hända att jag improviserade lite vad gällde utseendet på denna Bratzdockan. Vad jag vet har jag aldrig sett en "latino"-hudfärgad Bratz med blå ögon (inte för att jag är särskilt insatt i dockorna, men ändå liksom - haha) men detta kanske är en ny variant på marknaden, nu då? ;-)

Tårtbrickan kommer från Siluett of Sweden. Tårtan innehöll: Ljus tårtbotten, ahlgrénsbilarmousse, vaniljkräm och marängsmörkräm.
1 Becka:

skriven

WOW!

Vilken asgrym tårta! Snygg tjej dessutom. Ser ju nästan ut som Tyra banks :)

Du har verkligen talang. Skulle lätt anställa dig om jag nån gång öppnade bageri :P

2 Mary:

skriven

Wow! Du är ju grym på att göra tårtor!!!!!

3 livetoday - 52 kilo:

skriven

alltså det är GALET vilken fin och JÄMN höjd du får på dina tårtor!!! jag vill också! :)

Kommentera här: