SmörgåstårtaHär kommer lite bilder på smörgåstårtan som vi åt under Eid-dagen (... som ju är högtiden eller "festen" som kommer precis efter att Ramadan är slut). Det var gott men jag tyckte att smörgåstårtan kanske var lite för torr...? Jag tror att jag lagt på lite för lite fyllning emellan bottnarna, och då hade jag ändå fyllt den dagen innan. Den var mycket godare dagen efter, då den hade fått stå sig en dag extra och safta till sig lite. Så brukar det ju vara med de flesta tårtorna.
 
Jag vill TACKA alla er underbara läsare som kommenterat senaste tiden, och berätta att det är jätteroligt att ni kommenterar trots att jag är lite dålig på att uppdatera nuförtiden! Anledningen till detta är ju dels för att jag tagit "semester" under hela sommaren (... vilket har varit superskönt, speciellt att inte behöva sitta så mycket framför datorn ;-) ), men också dels för att jag kanske inte har haft så mycket inspiration. Jag har också försökt fokusera på barnen i förstahand, då det ju faktiskt tar mycket tid att blogga - mer än vad man tror! Glöm inte heller, för all del, att jag ju också har ytterligare en blogg som jag bloggar ifrån också: Inredningstipset.se. Uppdaterar jag inte här, så brukar det ofta finnas något nytt där. Ni kan ju gå in och kika där medans det verkar vara dött här, hehe! ;-)
 
Något jag också funderat länge över - och som jag har nämnt tidigare - är att jag nog också kommer att försöka uppdatera med lite mer personligt material här i fortsättningen. Jag har så ofantligt mycket bilder på barnen, utflykter, matlagning m.m som bara ligger i datorn.
 
Hade det varit roligt för er att se?
Ja, eller nej? 

  
Till vänster: Dags att hugga in på smörgåstårtan. Till detta serverades en blå dryck (vanlig sockerdricka + blå karamellfärg) som ungarna var väldigt glada över. Kan hända att de var exhalterade utav detta pg a att de nyligen fått se "Smurfarna"-filmen. Och där kretsar ju allting kring blåt... ;-) Till höger: Ilyas (till höger) med sin kusin Nadir. Ilyas har en tendens att ibland ge ett "fejksmile" inför kameran, haha. Kan intyga att jag har INTE lärt honom det där, han gör det utav sig själv. Ibland ser han även jättesur ut inför kameran, så det är helt olika. I bakgrunden ser man att Hamza (sittandes i sin barnstol) har flippat ut! Haha! :-D
 
Smörgåstårtan och smurfdrickan (haha). Smörgåstårtan bestod utav vanligt vitt bröd (typ toastbröd, vita skivor), tonfiskröra + räkröra och så en massa kräftstjärtar, stenbitsrom och grönsaker på det. Gott! Jag personligen gillar INTE smörgåstårta med t ex vindruvor på. Tycker inte alls det lilla söta och salta går ihop, men det är en smaksak som ni vet! :-)
 
1 Bea ♥:

skriven

Smörgåstårtan va ju bara sååå underbart god!! Den måste göras snart igen tycker jag ;) Puss

2 Helena:

skriven

Mums! Den smörgåstårtan hade jag gärna smakat!

Ja, jag vill gärna läsa lite mer personligt och om vardagslivet mellan tårtbaken. Tack så mycket för senast! det var jättekul att träffa dig och dina söta, charmiga barn. STOR KRAM:)

3 Lena:

skriven

Jaa :D

4 noor:

skriven

yummm!!

och JAAA skulle jätte gärna få veta mer om ditt liv! Och ditt barn, åååh vad söööt!!

5 CJ:

skriven

Mums, smörgåstårta kan vara det godaste som finns. :) Har ätit det två dagar i rad nu när både lillebror och mamma har fyllt år. Tröttnar aldrig!

Kommentera här: