Två tårtor

 
Här kommer lite bilder på de två tårtor jag gjorde för ett tag sedan. Den ena har ni sett tidigare; en Very Cherry Chocolate Cake, och den andra var en vanlig marängtårta (gjort en liknande tidigare) som jag dekorerade med en vitchokladganaché överst. Den tårtan innehöll en massa frukt, både jordgubbar och hallon men längst upp dekorerade jag med jordgubbar + körsbär som jag doppade i vitchoklad, och sedan kokos.
 
Jag måste medge att jag gjorde misstaget att hälla över ganachén på tårtan medans den fortfarande vad varm, vad tänkte jag på egentligen just då!? Det medförde såklart till att grädden på tårtan började smäkta och den förlorade lite utav sin graciösa form. Det gjorde visserligen inte så mycket, ibland misslyckas man ju - men huvudsaken är att det i alla fall blev gott!
 
Tårtorna bjöd jag på när jag hade mina vänner över på tjejmiddag, vi var nog 12 stycken vuxna sammanlagt + en hel del barn. Det räckte gott och väl till oss alla, OCH blev en hel del över. Men jag bjöd även på mat och andra tilltugg, så jag förstår att folk blev mätta. :-)
 1 sarah:

skriven

ser riktigt gott ut!

2 Josefine:

skriven

Den chokladtårtan ser så god ut. Skulke faktiskt vilja prova att göra den

3 Helena:

skriven

Vilka läckra tårtor du har gjort! Du är jätteduktig:)

4 Stina:

skriven

Hej!
Blir alltid lika imponerad av dina bakverk och har alltid din sida uppe i min iphone så man kan drömma sig bort ibland!

Blir lite sugen på marängtårtan! Finns det recept på den :)!

5 Stina:

skriven

Åhh den där körsbärst kakan är man ju väääldigt sugen på :)

Hoppas allt är bra med lilla familjen!


Många kramar
stina

6 Ebba M:

skriven

Åhhh, ser underbart gott ut!

7 Jennie:

skriven

Bägge tårtorna ser jättegoda ut.....

Kommentera här: