Boxhandsketårta 3D

Idag har jag gjort två stycken tårtor. Detta är den enda varianten, en tårta som skall föreställa en boxhandske i 3D-format. Tårtan är beräknad till 16 personer (...närmare bestämt), men jag tror faktiskt att den räcker till några fler. Vad tycker ni om tårtan? Jag blev faktiskt ganska nöjd, och det verkar som om beställaren också var det! Hon sa att resultatet var över förväntan och att hon skulle rekommendera mig till alla sina vänner. Det är väl ett klart gokdänt betyg...?! Jag blev i alla fall väldigt glad av att höra detta, tack snälla! :-)
Just nu är jag verkligen trött, sådär på ett skönt sätt. Gick och la mig väldigt sent inatt (fyllde och spacklade tårtbottnarna), och vaknade tidigt. 6 timmars sömn är inte tillräckligt för min skönhetssömn. Så det känns väldigt skönt att jag är klar med allt för idag, och inte har mer beställningar inbokade förrens i början utav mars! Och är det inte någon som har bokat upp sig för slutet utav februari nu, så kommer jag nog att tacka nej. Jag har på tok för mycket att göra just nu. Vi håller nämligen på att flytta till större. Jag håller på att skruva ned möbler, rensa skåp och packar småsaker. Det är faktiskt ganska kul, men också tidskrävande. Det jag mest ser fram emot är våran större lägenhet. Det skall bli så skönt!
1 Simone - Tårtparadiset:

skriven

Tycker sådana motivtårtor verkar så galet svåra (även om jag aldrig testat haha), och nog fick du till det allt! :D

2 Sara Pierrou:

skriven

Vilken läcker tårta!

3 Helena - Cakesbyhelena:

skriven

Supersnygg tårta!

4 Ultimate Cake:

skriven

Nöjd skall du absolut vara!

5 Anonym:

skriven

hej måste bara säga vilka underbara tårter men jag är så nyfiken på hur man gör den här stora blomman som du har gjort på den rosa tårtan pink party tårtan

6 Sannixen:

skriven

Skulle verkligen vilja veta var din rosform kommer ifrån? Skulle vilja köpa en ny inför min födelsedagsfest men hittar ingen som verkar bli så fina rosor som dina..Vore evigt tacksam för svar

7 Vardaxlyx:

skriven

Sjukt fin tårta =D

8 Goda frestelser:

skriven

Vilken cool tårta! Vad duktig du är på det här med tårtdekorationer. Har du några bra tips till en nybörjare som mig? :)

9 Malin:

skriven

Shit vad cool!

Riktigt snygg blogg btw!!

Kommentera här: