Vitchokladmuffins med marängsmörkräm


Idag har jag bakat dessa muffins; Vitchokladmuffins med marängsmörkräm. Verkligen en jättegod kombination. Jag älskar marängsmörkrämen, den blir så mjuk och härlig i konsistensen. Har ni aldrig testat att göra marängsmörkräm tidigare, så tycker jag att ni skall göra det (recept finns i kategorin "Tårt- och cupcakesfyllningar/toppingar"). Denna gången uteslöt jag citronsaften i receptet. Och det blev nog nästan godare. Denna varianten utav smörkräm smakar inte alls som smörkräm. Allting fick gå undan idag, jag bakade muffinsen snabbt och rörde ihop toppingen lika snabbt. Dekorationerna fick bli lite snabbrosor, med hjälp utav min silikonform. Lite slarvigt sådär. Men helt godkänt ändå. Tror jag?

Åh. Mitt nu i skrivandes stund inser jag hur slarvig jag är på att lägga ut mina recept. Men jag skall - förhoppningsvis - försöka bättra mig, verkligen! Håll ut!
1 Bullmamman:

skriven

Fina

2 simone:

skriven

dessa blev superfina de med.marängsmörkräm har jag gjort och använt som gräs på tårta,men att ha som fyllning på cupcakes har jag aldrig gjort.

3 Alexandra - Pysselmaniker:

skriven

De där får helt klart godkänt!!! Jättefina, men... HUR kan man med att äta upp dem? De är ju nästan för fina. Fast... När man kommer till eftermiddagen och sötsuget kickar i, då är de nog extra frestande ;)

4 Anonym:

skriven

Hej! Underbar blogg! Vart kan man hitta en sån rosform??

5 Tårtspecialisten - svar till alexandra - pysselmaniker:

skriven

Tack så jättemycket för den komplimangen! :-)

Klart man kan äta upp dem... bara man är tillräckligt sötsugen! Och jag bakar så ofta, så dessa cupcakes var egentligen ingenting "särskilt" för mig. Faktiskt något jag bara slängde ihop, väldigt snabbt.Kram!

Malin, Tårtspecialisten

6 eleine:

skriven

Åh, låter helt perfekta! Har följt din blogg väldigt länge men dessa är nog de cupcakes som falligt mig mest i smaken. Du tror inte du kan lägga upp receptet så fort som möjligt så har jag något att bjuda på när svärföräldrarna kommer på besök :)

7 esters hörna:

skriven

jättefina! ser riktigt inbjudande och eleganta ut

8 Sandra:

skriven

Måste bara fråga HUR du får din frosting så bra!?

jag älskar att baka cupcakes, MEN min frosting blir aldrig så bra så att jag kan spritsa den!Vad använder du dig utav? jag menar så du får färg på frostingen, jag har Karamellfärg men den blir så rinnig då :/Du kan gärna maila mig :)

9 Pralin från matmedmera:

skriven

Jätte fina cupcake.

10 Martina:

skriven

Vilka söta och romantiska cupcakes :) skulle passa bra på alla hjärtans dag

11 Caroline:

skriven

Fantasiskt fina!

Kommentera här: