En liten makeover i köket

 
Här kommer visserligen inget bakrelaterat inlägg direkt, men köket har väl ändå lite att göra med mitt bakintresse...? Det är ju ändå här jag bakar alla mina sötsaker. :-)
 
Vi flyttade in i våran nya lägenhet för fyra månader sedan, och precis nyinflyttat, såg köket ut såhär:
  
Ganska trista, och omoderna kakelplattor som hyresvärden absolut inte vill göra något åt. Mig gör det väl detsamma egentligen... men lite, lite trist känns det när t ex resten utav lägenheten är modern och fin. Det är inte så jättemycket man kan göra. Man vill ju inte heller lägga en massa pengar på att höja standarden i en bostad som man själv inte äger. Men ett alternativ för föränding i köket är kakelcovers (kakeldekorer, kallas de också för), som gör stor förändring för en billig peng! I våran gamla lägenhet (vi bodde i samma område tidigare också, så det var exakt samma typ utav kök och preciiis samma färg på kaklet då också... ;-) ) testade vi också på att använda kakelcovers, fast utav en annan sort. Denna varianten från Kakelcover.se fäste dock bättre.
 
Kakeldekorerna satt VERKLIGEN som berget...! Precis i början tyckte jag dock att det var lite svårt att sätta dit dem, just därför att de klistrade fast sig så hårt. Ungefär 2-3 stycken kakelcovers blev misslyckade och jag var tvungen att slänga dem direkt. Jag tyckte mig dock få in tekniken ganska snabbt, för sedan (och drygt två timmar senare...) blev resultatet såhär, ja...
 
Kolla bara in "Efter"-bilderna här nedanför så förstår ni! Visst blev det ändå lite skillnad...? :-D
 
  
Det blev nästan som ett nytt kök...? En utav våra bovärdar lade märke till detta vid ett besök och tyckte det var väldigt snyggt. Det var väldigt roligt att höra, jag tycker ju nämligen själv att det blev bra... hehe! :-)
 
  
1 Anonym:

skriven

Jag skulle vilja få en närmare titt på det fina akvariet. Så smart och snyggt med så litet. Är det lättskött och vad har du för firrar?

2 Mary:

skriven

Snyggt! Jag gillar det där lilla akvariumet som står i köket! ^_^

3 Frida:

skriven

Riktigt mysigt, har följt din blogg i ett år nu tror jag och det är så roligt och läsa den :)

4 Pia:

skriven

Åhhh så fint det blev. Sådant har jag letat efter. Kanon fint blev det. Det skall jag genast ( hmm eft semestern) beställa. Skall beställa latte, creme,beige. Jag har vit kakel sedan innan är super trött på enfärgat. NU vill jag har blandade färger :-)
Jag måste även köpa mörkgrått mosaik till badrummet där jag har helkaklat i vitt och en ljusgrå rand. Gud så snyggt det kommer bli. Stort tack för att du delar med dig. P.s Gillar oxå ditt akavrium i köket. Jag är oxå akvariefantast,men har fått dra ner på alla kar nu. Har bara 4 kvar ;-) Bla ett fluwel edge i badrummet, så rogivande att se när man sitter på toa ;-)
Må gott !
Häls från ett soligt Kungshamn/smögen.
Pia

5 kiwiberries:

skriven

wow masha'Allah! jag har inte ens tänkt på att man kan göra så! smart!

6 Littledessert - Recept och Webbshop:

skriven

Super snyggt!

7 Tårtspecialisten - svar till anoym:

skriven

Vad roligt att du gillar akvariumet!
Kika in på min andra hemsida (Inredningstipset.se) där det står mer information om akvariumet och dess invånare.

/Tårtspecialisten

8 Helena:

skriven

Vad fint det blev!!! Jag tycker jag känner igen det där kaklet från en annan lägenhet...hihi:)
Otroligt vilken skillnad det gör med färgen och nu känns ditt kök väldigt modernt.

Kommentera här: