Ice coffee hos bloggportalen


Idag när jag skulle logga in på bloggen möttes jag av den här trevliga synen.
Blogg.se har skrivit en liten notis om min "Ice coffee" på deras förstasidan, och visst ser det ganska mumsigt ut? Jag blir nästan lite sugen på att dricka en likadan nu... ;-)

Men jag skulle verkligen inte rekommendera någon att dricka kaffe såhär sent på kvällen. Senast när jag drack en kopp innan tolvlsaget var när jag fotograferade kaffedrinken häromdagen. Det slutade med att jag inte kunde sova på hela natten. Jag somnade klockan 8 på morgonen. Och vaknade klockan 11. Konstigt nog var jag pigg som en mört... det kunde jag aldrig tro! ;-)

Det var ju även fantastiskt att mina lejonungar sov så pass länge! (Fast visserligen så sover dem ju båda två ganska länge annars också, jätteskönt!).
Idag har jag hunnit med en massa grejer. Bl a så har jag, min man och barnen varit inne på IKEA och köpt superfina glas; "Cocktailglas" (att servera till gäster eller när man själv vill "lyxa till" det - men förstås endast till alkoholfria drinkar hemma hos oss :-) ) och några andra fina glas. Cocktailglasen känns perfekta till att göra fina kaffedrinkar i, och min man föreslog att jag även kunde servera eferrätter - t ex glass och sånt - i dem. Jättebra idé! De ser faktiskt ut som fina dessertglas. Jag har verkligen fått mersmak för detta med kaffedrinkar.

Är "fikadrinkar" något NI kan tänka er att se mer utav här, på Tårtspecialisten.se? :-)
1 Nike Free Tr Fit:

skriven

A good article, worth sharing for you, see you your article to your future success believe a great help, hope to see more of you share good article, thank you for sharing

Kommentera här: