Presenter och cellofan!


Ibland när jag är bortbjuden till någon (eller bara vill ge en present till någon :-) ) så brukar jag slå in egna presentkorgar och ge bort.

Det är ju en lite mer personlig present (man kan ju som sagt välja innehållet själv, och efter tillfället), och rätt mysigt dessutom. Förstår inte varför, men jag kan tycka att halva nöjet är ju nästan också att slå in själva arrangemanget...? :-)
Nu senast gjorde jag iordning presentkorgen ni kan se på bilden till höger. Denna var till några vänner till familjen som - för ungefär två veckor sedan - fick en liten pojke (han var för övrigt så himla söööt att man bara ville spricka :-) ) och vi ville ju ge något litet (förutom bebisgrejer mamman fått vid en babyshower en månad tidigare) när vi kom och hälsade på. Denna gången fyllde jag korgen med en massa godsaker till föräldrarna. Lösgodis, fruktkarameller, kakor, te, ostbågar, en bebisleksak o sv. Man kan hitta på så mycket roligt ju.

Brukar ni slå in egna presenter med cellofanpapper och sånt?
Berätta gärna om era idéer!
1 Malin:

skriven

Jag gav en gång bort Pie in a jar! Jag köpte goda äpplen, vaniljsås och la alla torra ingredienser i en snygg glasbruk. Slog in i cellofan med snyggt band. Receptet stog på en fin etikett som jag klistrade på burken. :-) uppskattat! Smöret fick tillsättas av mottagaren.

2 Hanna:

skriven

Brukar också slå in i cellofan fast då blir det oftast blommor.

Små presenter försöker jag lägga i små fina askar eller boxar som man kan använda efteråt! :)

3 Helena:

skriven

Jag är galen i cellofanpaket och slår in nästan allt som går i det...nästan:))

Oftast blir det till tjejer/kvinnor som jag ger någon hemgjord sylt, marmelad, knäckebröd, hårda kakor men även ljus, muffinsformar, servetter, kökshandukar, te, smink, krämer o dyl

4 simone:

skriven

älskar oxå cellofan,blöjtårtor,vanliga tårtor,träkorgar fyllda med gottesaker.blir så mycket snyggare med cellofan.

5 Caroline:

skriven

Hej. Har suttit och sökt efter fyllning till tårta till min dotters 3-årsdag imorgon och hittade receptet på bananmousse här på din sida. Har sedan kollat runt på de tårtor du har gjort och jag är så sjukt imponerad. De är så fina!! Hur har du lärt dig allt detta med dekorationer och så?

6 Chra:

skriven

Vart är min daddel-tårta haha :D skojar bara. Du är såååå duktig MashAllah, btw jag har velat höra av mig men har inga nummer kvar. Släng iväg ett mess till mig när du har tid. Salam//Chra

7 MYLLENBERG - kärlek, livsglädje & lite svettlukt:

skriven

Hej! Jag tittar in här då och då för att inspireras av dina fantastiska tårtor. De ser helt underbara ut! Tittade runt lite efter tips på hur man kan pynta sin studenttårta (jag och min kompis ska baka till vår student på fredag) men hittade inga "studenttårtor". Kan du inte komma med lite roliga och fiffiga tips på hur man kan dekorera tårtan? Blir inte jätteinspirerad när jag googlar liksom, haha :)Tack för en inspirerande blogg. Kram Jossan!

8 kiwiberries:

skriven

jättefin idé! jag gillar också att sätta ihop egna presenter men använder oftast lådor som jag fyller med lite blandat. det här var lite billigare och jättefint!

9 Anonym:

skriven

Åh jag blir lika inspirerad varje gång jag kikar in här! Tänkte fråga vart du brukar köpa dina korgar ifrån?:)

Kommentera här: