Rosa Barbietårta


Här kommer några bilder (... och dessa några fler än förra :-D ) på Barbietårta nummer två, den rosa varianten. När jag gjorde en sån här tårta för andra gången kände jag mig lite varmare i kläderna och våga ta ut svängarna lite mer vad gällde dekorationen. Allt gick mycket enklare (och snabbare, också!) när jag gjorde denna tårtan - trots att den egentligen borde ha varit mer tidskrävande än den föregående varianten! Allt hänger troligtvis på att jag fick in snitsen bättre andra gången. Övning ger ju färdighet, sägs det. Och det är så sant! :-)

Jag valde att dekorera den rosa tårtan så att klänningen fick utseende utav att ha en underkjol. Det jag först gjorde var att skära till en "trekantig" bit, och fäste på tårtan. Därefter kavlade jag ut sugarpaste'n (stor och rund, som till "vanliga" tårtor) och skärde bort en lika stor, trekantig bit. Sedan placerade jag den över tårtan så att det skulle matcha in med "underkjolen", så att de hamnade på varandra kant i kant. Jag försökte att krusa till kjolen så att det skulle se lite mer levande ut, som riktig textil. Om jag lyckades eller inte; det får ni själva avgöra! :-)

Tårtan innehöll: Ljus tårtbotten, ahlgréns bilar-mousse, vanilkräm och marängsmörkräm. Dekorationen bestod utav sugarpaste. Tårtbrickan i guld kommer från Siluett Of Sweden.
1 Josefine:

skriven

Denna var ju verkligen sååååååå fin!

2 Marias Bakglädje <3:

skriven

Himla fin! Har du bara använt sp eller har du använt gumpaste med? Det såg så tunt och fint ut det som ska vara tyg på höfterna :)

3 Mary:

skriven

Wow gu har du gjort den? Helt otroligt vad duktig du är! :D

4 Helena:

skriven

Jag blir helt mållös när jag ser denna Barbietårtan!!!

Hur kan du bara få till en sån fantastiskt vacker tårta?! Vad duktig du ä<3

Jag skulle aldrig kunna skåra en sån fin tårta.Kram och en fin helg:)

5 Stephanie Löfgren:

skriven

Fantastiskt!

6 Mia:

skriven

Tack för de underbara tårtorna! Superfina och supergoda! En jätte-hit verkligen och vi återkommer!

I vinter fyller sonen 4 år och då blir det en motortårta, fyrhjuling/motorcross eller liknande :)

Tack ännu en gång!

Kramar familjen Rydberg <3

Kommentera här: