Tårta med mjuk maräng

Hej, kära läsare! :-)
 
Tänkte visa bild på en väldigt snabb, och enkel tårta som jag gjorde för ungefär tre veckor sedan. Då hade vi lite middagsgäster och jag bestämde mig för att göra denna tårtan till efterrätt. Väldigt lätt, enkelt och lyckat som sagt! 
 
Tårtan bestod utav: Ljus tårtbotten (faktiskt färdigköpta), hallonmousse, vaniljkräm och mjuk marängkräm med äkta vaniljpulver. Det blev gott, men kanske om än lite väl sött...? Har ni testat att göra tårta med mjuk maräng?
 
Jag vill samtidigt passa på att hylla och väldigt varmt TACKA alla mina fantistiska, underbara läsare som hitills röstat på mig i tävlingen Årets bak- och dessertmästare 2012. Jag är verkligen djupt rörd över allt engagemang från släkt, vänner och alla som läser min blogg (och instagram). Jag har såklart en innerlig liten önskan om att få tävla i Stockholm (tänk er, sjukt spännande men också nervöst...) och det vore så underbart om NI ville fortsätta rösta på mig, och mitt bidrag! Tro mig, varenda liten röst gör skillnad! 
 
(Lakrits- och hallontårta med vitchokladganaché)
 
    
 
1 VICTORIA:

skriven

Jag röstar mer än gärna på dig och hoppas att andra också väljer att göra det, Malin! <3

2 Lilli Nyfiken - Fotbollsfru, småbarnsmama med fotografdrömmar!:

skriven

Röstat :)

3 Fia:

skriven

Jag har röstat... Hoppas fler röstar på dig, din blogg är en jag läser varje dag. Du har ju över 500 prenumeranter några borde i alla fall rösta? =)

4 stina:

skriven

Har självklart röstat på dig ;)

Har du kvar receptet på mjukmaräng som du kan lägga ut här på bloggen? :) Tror kanske det är samma som jag använt mig av men tycker ändå att den ser mjukare ut än min ;)

5 Stina:

skriven

Malin.. jag har svarat på din fråga inne hos mig där du skrev ;) gå in å kika.

Sen kan du ju kika på inlägget jag precis gjort åxå ;)

Kram Stina

6 Food around my World:

skriven

Du gör så vackra tårtor! Något så enkelt men ser ändå riktigt lyxigt ut! Du kan verkligen din grej! <3 Har röstat på dig :)

7 kiwiberries:

skriven

ser såå gott ut!

8 Helena:

skriven

Du har fått en blog award av mig! Kram :)

9 Johanna:

skriven

oh vad läckert

10 Becka [fotoblogg]:

skriven

Nämen gud så fin & god tårta! Vad duktig du är. ♥

Kommentera här: