Vaniljglass med Nöt-Crème

 
Hej, allesammans!
 
Här har det ekat tyst ganska länge (kanske lite för länge...) då jag har haft total NOLL inspiration till att både baka och laga mat senaste månaden. Det har alltså varit lite dåligt med det, men jag försöker nu att återhämta mig med bloggandet så gott jag kan efter en månads vila, hihi. Jag ligger alltså lite efter med uppdatering och har bl a en tävling att avsluta också. Hoppas att ni har haft det bra i övrigt! :)
 
Tänkte visa bilder på något gott jag gjorde till "lördagsgodis" för några veckor sedan, nämligen hemmagjord vaniljglass (ni har väl inte glömt att jag har en glassmaskin hemma, som jag använde väldigt flitigt förr?) tillsammans med smält <Nöt-Crème> - verkligen jättegott! Nöt-Crèmen smakar ungefär som den där Noisette-såsen (typ nougatsås) fast ännu godare. Det jag gjorde var att värma lite Nöt-Crème (den större varianten som kommer i en ask) i micron tills den blivit rinnande i konsistensen, och hällde sedan över glassen.

Jättegott! Det enda som egentligen fattades var möjligen lite färsk frukt, några jordgubbar eller bananskivor hade inte suttit fel!
 
  
Glasskålen kommer från <Royal Design>, och är verkligen perfekt till just glass då själva aluminiumskålen håller glassen kall (och smälter därmed inte) hur länge som helst.