Lipton's "Sun Tea"

 
Som ni vet är jag mycket förtjust i "sociala drycker" (allt utom alkohol, förstås), alltifrån te- och kaffe (och allt däremellan) och jag tycker dessutom att det är väldigt roligt att testa på nyheter inom detta.
Häromdagen när jag var och handlade köpte jag med två påsar från Lipton's "Sun Tea", vilket helt enkelt är vanligt iste som man gör hemma själv med en vanlig tepåse - fast i kallt vatten istället för varmt!
 
Ännu så länge har jag bara testat varianten med citron- och lime. Den andra har smak utav grönt te och mynta. Ärligt talat så tyckte jag inte att detta var något vidare. Det smakar precis som vanligt te, fast kallt istället. Och vill man dricka det så kan man ju likaväl göra "vanligt" te som man sedan kyler ner i kylskåpet...? Fast vill man dock ha hemmagjort iste - som smakar precis som Lipton's tesorter - på bara några minuter så är ju detta visserligen en bra grej. Men jag kommer troligtvis inte att köpa detta igen.

Har ni testat dessa? Vad tyckte ni i sådana fall?
 
    
1 Minna:

skriven

Jag tycker de var på tok för dyra så köpte inte och nu kommer jag definitivt inte göra det! :)

2 Tårtspecialisten - svar till minna:

skriven

Anledningen till att jag köpte dem var för att de var nedsatta i pris! 10 kronor /styck kostade dem när jag köpte dem. Jag vet dock inte vad de kostar normalt, vad kostade de då du kikade? :-)

Kram! /Tårtspecialisten

3 frubalken.blogg.se:

skriven

Jag har också testat och skrivit om dessa för ganska längesedan o vi har faktiskt ungefär samma åsikter =)

4 Anonym:

skriven

Jag testade dem förra sommaren i smakerna citron och persika och måste nog hålla med dig. Jag gjorde misstaget att blanda i halvljummet vatten på sommarstugan och det var inte alls gott. Med kallt vatten och isbitar blev det liiite bättre. Men, inget jag köper igen :)

5 captivatedminds.blogg.se:

skriven

Alldeles för dyra för att pröva :(

Kommentera här: