O la la!

Mörkchoklad och aprikos - Para och Macadamia - Spanska mandlar - Exotiska bär - Utvalda nötter
 
Idag har jag infört en ny kategori här på bloggen, nämligen "Test & recension"!
Som jag nämnde i tidigare inlägg får jag ju ofta ätbara produktnyheter hemskickade (men inte bara - ibland testar jag ju också på andra grejer också, t ex köksmaskiner och tillbehör...), så jag tänkte att det kanske kunde vara kul för er läsare att läsa lite tips om sådant också? Det är INTE ofta jag får såna här typer utav produkter hemskickade på egen "begäran", så mina inlägg är helt opartiska och jag kommer skriva mina personliga åsikter om produkterna (och huruvida jag gillar dem, eller ej), och om eventuella för-och nackdelar!
 

 
De här förpackningarna (som egentligen är en nyttig "mellanmålsserie") från <Exotic Snacks> lanserades faktiskt vid årsskiftet tillsammans tillsammans med kostexperten Ola Lauritzson. De består utav fem olika portionsförpackade varianter utav torkad frukt och nötter. Alla förpackningar innehåller 60 gram och är förpackade i grab-and-go förpackningar. 
 
Jag älskar lättsaltade nötter, speciellt macadmianötter och paranötter, så den självklara favoriten bland dessa var såklart "Para och Macadamia". Jag hade såna cravings för lättsaltade macadamianötter när jag var gravid med Anisah, men jag kunde inte hitta dem någonstans just då när behovet var som störst. Sjukt, haha! ;-) 
Har också testat "Spanska mandlar" och den var verkligen jättegod - passar också bra i en sallad!
1 Malin Olofsson:

skriven

Gott :D

Kommentera här: