Vinnaren utav 3 nummer utav VEGO!

 
Nu är tävlingen gällande prenumeration utav tidningen VEGO slut.
 
Grattis säger jag till Eva Sjölund som vunnit!
Kontakta mig (tartspecialisten@live.se) med dina uppgifter så mailar jag dessa till VEGO-redaktionen så kommer din prenumeration snarast.
 
Grattis återigen, Eva!
 
1 Emma:

skriven

Vi försöker äta allt mer vegetariskt här hemma men jag tycker att det är ganska svårt att hitta inspiration det det. VEGO skulle verkligen vara en hjälp på traven!

2 Eva Sjölund:

skriven

I min familj (som tycker att kött är ett måste till varje middag) försöker jag introducera med vegetarisk mat, men inspirationen tryter och jag vill ha något riktigt smaskigt at bjuda på som de inte kommer kunna motså trots att det är vegetariskt. Så 3 nr vegetarisk inspo skulle komma väl till pass! :)

3 Amelie :

skriven

Har nu varit vegetarian i 8 månader. Men är fortfarande i processen att lära mig mer recept så jag kan få lite variation. Och de skulle vara helt fantastiskt att få 3 nummer av denna tidningen, känns som man kan få riktigt bra tips. Och de passar ju en "nybliven" vegetarian :)

4 Emely:

skriven

Vilken underbar tävling!
Mat är mitt liv och det finns så mycket gott att äta. Jag har precis blivit vegetarian och mottager gärna inspiration och fler mattips. Den här tidningen verkar ju helt fantastisk och det kommer bläddras mycket i den hemma hos mig :) ha det gott.

5 Josefin:

skriven

Efter att ha varit köttätare hela livet (26 år) kämpar jag för att äta mindre och mindre animaliskt men har noll inspiration och det blir "same old" = byter ut köttet mot corn eller soyaprodukter. Jag vill äta GOTT!

6 Therese K:

skriven

Har precis fått reda på att min kropp har svårt att bryta ner kött och varit dålig länge. Tycker det är svårt med vegetarisk mat då jag inte hunnit lära mig tillräckligt mycket. Detta skulle bli det perfekta inspirationen för mig så att jag kan lära mig mer om min nya livsstil. =)

7 Jonna:

skriven

Jag försöker allt jag kan äta mer vegetarisk - både av omtanke till min omvärld, miljön och djuren osv, och också att det är billigt och fräscht. Dock är är ju receptinspirationen inte alltför hög och denna tidning skulle göra mitt liv så mycket lättare! Även min bror är nybliven 100% vegetarian och jag behöver nya recept att bjuda honom på!

8 Helena i Uppsala:

skriven

Hjärtat får jobba hårt -
banta är svårt!
Nu vill jag på Vego satsa
för att i de levandes skara platsa.

Kommentera här: