Körsbärstårta

 
Halloj! ♥
 
Här ekar det lite tomt, tyvärr. Jag är för upptagen med annat och får inte alltid riktigt tid över till att baka sötsaker, hur gärna jag än vill. Jag har för många järn i elden, helt enkelt. Hoppas ni står ut med mig och denna bloggtorka som råder just nu... 
 
Här kommer i alla fall en trevlig repris, en underbar körsbärstårta (Very Cherry Chocolate Cake, recept ursprungligen från bloggen Louise Spis - om jag inte minns fel...) som påminner om amerikanska tårtor. Denna tårtan är inte heller för söt och det sitter förstås riktigt fint en varm sommarkväll, som denna! 1:a juni är det idag, officiellt årets första SOMMARDAG enligt mina räkningar! Fantastiskt! 
 
Jag och familjen har varit ute och grillat vid en "öde" sjö här i trakterna. Vid en sjö där min kära - numera bortgånga faster - en gång bodde. Det glädjer mig att jag har många minnen därifrån, särskilt från min barndom. Jag minns alla de varma sommardagarna som om det var igår, när vi badade i sjön. Idag badade också ungarna där! Det var faktiskt ganska varmt för att "bara" vara 1:a juni. Härligt! ♥
 
Nu är jag sådär i valet och kvalet med funderingar på att göra min blogg mer personlig. Skriva om saker i vardagen, fotografering, o sv. Jag vet att det har varit tal om detta tidigare, då jag frågade er vad ni skulle tycka om det - en mer personligare blogg?
 
Jag känner att jag har så många bilder (vanliga och ovanlig) i datorn, som delvis skulle vara roliga att dela med sig utav.
 
Men samtidigt tänker jag:
VILKA vill jag dela med mig dessa bilder utav? Mina läsare? (Vilka är ni?!) Mina vänner? Personer som jag inte känner...? Som ni säkert också redan har märkt, gillar jag inte att vara för personlig. Jag skiljer gärna på det offentliga och mitt privatliv, som jag för övrigt värdesätter högt.
 
Hade det varit roligare med en lite mer "personlig" blogg med annat än enbart bak- och matverk?
Vad tycker du?
 
  
Ni har väl inte missat att jag också har en inredningsblogg, där jag bloggar om min inredning? <Inredningstipset.se> är adressen till denna om ni skulle vara intresserade av annat än sötsaker.
 
Tårtfat och diverse detaljer (tygband, sax m.m) från <IB Laursen>
1 Wilma:

skriven

Oj så gott, körsbär är min favorit!

2 Malin Wederberg:

skriven

Jättefin :)

3 Lina:

skriven

Jag hade verkligen gillat en personlig blogg, men jag förstår verkligen om man vill vara "privat" på nätet för det finns så sjuka människor därute som typ tar ens bilder, näthatar osv. Men din blogg är jättefin, underbara bilder, fina recept. Testat många av dina recept och aldrig misslyckats , så tummen upp! :)

4 Annika:

skriven

Så snygg tårta! :)

5 Trollmamma:

skriven

Jag förstår helt och fullt att du inte vill vara mer personlig. Jag är inte speciellt personlig själv. Eller rättare, jag gör allt för att inte kunna identifieras enkelt. Så för min del är det helt okej om du håller det personliga borta från bloggen.
Men, det går ändå att skriva om det vardagliga. Och lägga in roliga/annorlunda foton. Så om du vill skriva om det, så gör det. Det är oxo intressant. Men, lämna inte ut mer av ditt privatliv än du är bekväm med. Tänk på att det som skrivs på Internet finns kvar så länge servrarna finns kvar. Man kan aldrig ta bort allt, det är alltid cachat nånstans.

Ibland undrar jag vem som ska våga vara politiker i framtiden. När man vet att pressen utan probbs kan leta upp bilder på en, sittandes på potta eller vad som helst, bara för att ens morsa lagt ut sånt på facebook. Jättekul då, inte så bekvämt när man blir offentlig...

6 Hanna Karlsson:

skriven

Vad god tårtan ser ut!

Kommentera här: