Chiapudding!


Har ni testat chiapudding?
 
Jag är helt galen i det och tycker att det är supergott! Jag föredrar att låta chiafröna svälla ordentligt under natten och äta dem på morgonen till frukost - en favorit är att blanda dem i yoghurt (vilken sort man nu föredrar) med färska/frysta bär i botten och på toppen. Inte nog med att det är gott, så ser det också vackert ut!
 
Har ni tips på hur man kan variera sin chiapudding? Jag har även testat att göra en lättare pudding med mandelmjölk... man kan dock bli lite lurad dock och tro att det är nyttigt, men de flesta sorter utav mandelmjölk innehåller dessvärre en hel del socker.
 
1 Tant Otto:

skriven

Ser gott ut!
Jag blandar chiafröna med färskpressad apelsin juice och kokosmjölk. Så gott! Ska testa att blanda i yoggi..det har jag aldrig prövat.
Jag hade lite svårt för konsistensen på chiafröna först men vande mig efter ett tag.
Kram

Kommentera här: