[Bullar och tipspromenad]

 
Kardemummabullar sitter aldrig fel!
 
Jag passade på att baka ett gäng igår, det var en liten tillställning på äldsta sonens skola med bl a tipspromenad (...som vi för övrigt missade, vi fikade först och när vi skulle gå rundan var lapparna borta, haha). När det är dags för att baka vetebröd brukar jag göra lite större mängd - det är så smidigt att kunna slänga in några påsar i frysen och ta fram vid oväntat besök, håller ni inte med?
 
Receptet finner ni [här]
 
 
 
 
 

[Frukt på fat]

 
Vad passar inte bättre än att bjuda sina gäster på frukt som dessert, såhär när sommaren närmar sig? Det är så gott och fräscht, och jag tycker särskilt att bär går jättebra ihop med mörk choklad, mmm! Så gott!
 
Jag är väldigt förtjust i mitt nya tårfat, som ju egentligen har många olika användningsområden - tänk att servera dryck i fina glas på denna! Denna kommer från [Rosaria] och jag har varianten som heter "Classic", och den är ju som den heter - klassisk och tidlös! Jag har lagt märke till att dessa tårtfat har synts i något bakprogram, jag minns inte vilket för vi kollar nästan aldrig på tv... bara massa värdelös skit som tar upp ens tid, haha. Däremot tycker jag det är kul att kolla på dokumentärer och matlagninsprogram! :-)
 

[Bara baguetter]

 
Baguetter till frukost igår, verkligen gott och faktiskt inte så "mäktigt" med rätt pålägg
 
Hoppas ni får en trevlig helg! Här funderar jag på att bjuda över mamma och pappa på middag imorgon - så om du läser detta Mamma så vet du vad som gäller! 
 
Favoritbrickan just nu, finns hos [PetiteCharlie]