(Hallonmacarons)

 
Mmm, macarons...
 
Det var inte igår som jag bakade macarons, det måste faktiskt ha varit 3-4 år sedan... sjukt vad tiden går egentligen! Har nästan glömt bort hur goda de faktiskt är! Något jag skall testa på att göra framöver är att göra större macarons och fylla dem med hallon, pistagenötter och liknande - som en liten bakelse! Många sådana har jag sett [på nätet] de fina bagerierna göra i större städer som t ex Paris och New York. Måste ju testas att göra!
 
Idag passade jag på att göra en mindre ostbricka till mig och en vän - trevligt med lite "snacks" ibland (likt en lättare lunch) när man inte orkar göra så mycket mer. Sitter nämligen hemma med halsont och kraxar som en kråka - lite mindre kul!
 
Receptet till detta underbara (och faktiskt ganska lättbakta) bakverk finner du under [denna länk]. Det är ett utav mina tidigare recept och jag använder det jämnt - alltid med ett lyckat resultat! Skillnaden med receptet är att dessa innehåller hallonarom, samt en smörkräm gjord med bl a krossade hallon. 
 
Lycka till!
 
 
1 Veronica Wallgren:

skriven

Åh vad gott!

Kommentera här: