[Kaffe och Hershey's]

 
Det har nog inte undgått er, ni som följer mig på instagram [@mylivinghome] att jag gillar kaffe, hehe. Jag dricker kaffe åtminstone en gång varje morgon, och jag vet inte varför; men det finns helt klart en tjusning i att fotografera kaffedrycker för de gör sig så fint på bild och det ser så gott ut!
 
Jag har sett att det har börjat smyga in alltmer amerikansk godis på hyllorna i matbutikerna, har ni också lagt märke till det? Jag har testat några och förstår inte alls grejen med dessa "Skittles", t ex?! Hur tråkiga som helst, fattar inte vad folk ser i dem?! Något jag däremot köpt flera gånger är "Charlestown Chew" (...mmm, den med vanilj!), "Ragusa" är helt okej och nu senast såg jag en fin liten chokladkaka från Hershey's, med vitchoklad samt cookies och cream! Köpte den bara för att (jag som älskar vitchoklad) och ja, den var galet god! Helt i min smak! Min upplevelse tidigare av Hershey's har dessvärre inte varit något vidare.
 
Mamma och pappa åkte till USA för något år sedan och köpte hem massa amerikansk godis! Hershey's choklad var någon utav de mest illasmakande choklad jag någonsin testat, haha. Ungefär i snitt med en lite bättre blockchokladkaka. Har inte fattat grejen! Man blir väl kräsen antar jag när man har Marabou som standard...
 
Mmm! Första, men inte sista gången...!
 

Kommentera här: