[Ugnsrostad sötpotatis]

 
Igår testade jag att göra ugnsrostad sötpotatis (eller kanske sötpotatis-fries kanske man ska kalla dem?). Jag älskar ugnsrostade rotfrukter och brukar ofta tillaga palsternacka, morötter och liknande i ugnen. Det blir väldigt gott! Jag ville så gärna ha mina sötpotatisfries knapriga men de blev inte sådär jätteknapriga som jag önskade... trots att jag följde receptet. Därför tänkte jag höra med er läsare ifall ni sitter på ett toppenbra recept vad gäller ugnsrostad sötpotatis?! 
 
Dela jättegärna med er, för detta vill jag gärna testa igen!
 
 Rektangulära tallrikar med handtag från [Onlinegross], de är en favorit hemma hos mig! Använder dem till såväl maträtter som desserter.

[Hawaii-kalas]

 
Vi hade världens roligaste Eid-kalas i slutet utav sommaren!
Detta året körde vi på ett kalastema med "Hawaii"; tänk er blomsterkransar runt halsen, ananas och svajande palmer! Vi gick verkligen "all in" och körde på ett helt tema från [Partytajm]. T om de genomskinliga godispåsarna (dock godiset köpte vi i annan butik) kom därifrån. Måste säga att det är väldigt smidigt att kunna planera kalaset med allt från internet, när det väl kommer till planeringen så blir det ofta ganska stressigt i sista stund - hur bra man än har planerat. Både vi vuxna och alla barn som deltog på kalaset verkligen älskade alla detaljer i dekorationen (se bara nedan!): Sugrör som såg ut som palmer, "party-picks" med ananser på och ananaser som bordsdekoration. Vi hade även en fin dekorationspalm hängandes över kalasbordet. Den glittrade så fint i solen med sina långa trådar!
 
 
Mmm, godis!
Tårta med blå Candymelts, finns att köpa i massa färger hos [Partytajm].